Modernit keittiöt

Capris on kotimainen perheyritys, joka on valmistanut keittiöitä mittatilaustyönä jo 25 vuoden ajan. Jokainen valmistamamme keittiö suunnitellaan yksilöllisesti ja toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen. Huolellisen suunnittelun ja puusepän käden jälki näkyy silmää hivelevän kauniina lopputuloksena, jolloin mitään ei ole liikaa ja mitään ei puutu.   

Keittiökalusteiden runkomateriaalina käytämme 16 ja 18 mm paksua kalustelevyä, valinnan mukaan myös laminaattia. Värivalikoimasta löytyy useita runkovärejä. Mitoitus räätälöidään tilaan istuvaksi ja runsaasta vedinvalikoimasta löytyy varmasti mieleinen. Oviin voidaan yhdistää myös alumiinisia uralistoja, jotka toimivat vetiminä. Kätevät siirrettävät laatikostot tai lukittavilla kalustepyörillä varustetut kaapit toimivat tarvittaessa aputilana.  

Mietimme jokaisen yksityiskohdan huolella. Yksilöllinen keittiökokonaisuus syntyy viimeistellystä toteutuksesta ja tyylikkäästä ulkonäöstä.

Edustamme oman tuotannon lisäksi myös ranskalaista Sagne-mallistoa

Sagne-keittiökalusteet toimitetaan Ranskasta suomalaisen kuljetusliikkeen autoilla ilman välipurkuja suoraan tilaajan osoitteeseen. Huolella pakatut kaapit toimitetaan valmiiksi koottuina. Kaikilla kalusteilla on 6 vuoden takuu. Malliston design ja laatu on saanut useita kansainvälisiä palkintoja.

Sagne-malliston korkeakiiltoiset pelkistetyt maalatut ovet valmistetaan tukevasta 19 mm kalustelevystä. Ovimallistosta voi valita myös laminaattipinnoitteen tai lasikehysovet puu- tai alumiinikehyksellä. Väri- ja pintavaihtoehtoja on useita kymmeniä erilaisia. Toimivilla kulmakaapeilla ja tukevilla laatikostoilla (jopa 120 cm leveät) saadaan kaapistoihin maximaalinen säilytyshyöty. Sarjaan kuuluvat kippiovi- ja rulokaapit, avohyllyt ja taiteovet. Tyylikkäät vetimet viimeistelevät ajattoman modernin kokonaisuuden.

Viimeistelty kokonaisuus

Meiltä saatte myös kalusteisiin sopivat altaat, hanat, kivi-ja puutasot, kodinkoneet ja valot.

Erikoistasoina Corian ja Silestone. Persoonalliset vetimet täydentävät kokonaisuutta. Myymme oheistuotteinakin vain laadukkaita ja yksilöllisiä tuotteita. Kodinkoneista mainittakoon Miele ja Siemens; hanoista Mora, Damixa ja Oras sekä altaista Stala ja Villeroy Boch.