Kylpyhuone ja muut tilat

Suunnittelemme ja valmistamme käsityönä yksilöllisiä kalusteita kylpyhuoneisiin ja muihin kodin tiloihin.

Kylpyhuoneet

Erikoismittapalvelumme ansioista hyödynnämme pientenkin tilojen mitat sentilleen. Viimeistelty ilme syntyy laadukkaista tasoista, valittavana on tyylikkäitä posliinialtaita, valumarmoritasoja, puupintoja ja aitoa marmoria. Tyyliin sopivat valaisimet ja kylpyhuonekoukut täydentävät kaunista kokonaisuutta. Hana- ja allasvalikoimamme on laaja, ajattoman moderneista romanttisen hienostuneisiin vaihtoehtoihin.

Makuuhuoneet ja eteiset

Suunnittelemme ja toteutamme mittatilaustyönä oviratkaisuja kodin kaikkiin huoneisiin. Perinteisten saranoitujen komeroiden lisäksi mallistossamme on runsaasti liukuovina toteutettavia malleja. Ovivaihtoehtoina on peiliä, lasia, levyä tai niiden erilaisia yhdistelmiä. Kaappien sisustus suunnitellaan aina yksilöllisten tarpeiden mukaan koreilla, hyllyillä tai tangoilla. Eteiseen suunnittelemme mitoitukseen sopivia istuintasoja, puusepän käden jälki näkyy pienissäkin yksityiskohdissa. Erikoismittapalvelumme ansiosta löydämme ratkaisun myös sinne, minne vakioratkaisut eivät sovellu.  

Kodinhoitotilat

Koko koti samalla tyylillä – suunnittelemme ja toteutamme tyylikkäitä erikoiskaappeja, jotka kätkevät tyylikkäästi sisäänsä kodinhoitotiloissa tarvittavat toiminnot.

Muut tilat

Toteutamme yksilöllisiä, kodin tyyliä täydentäviä kiintokalusteita kuten kirjahyllyjä, astiakaappeja, kirjoitus- ja ruokapöytiä, baarikaappeja ja kalusteita makuu- ja lastenhuoneisiin sekä takkatiloihin. Laadukas puusepän käden jälki viimeistelee myös kodin ikkunalaudat, tv-tasot ja hyllyköt – suunnittelemme laadukkaasti kotisi pienimmätkin yksityiskohdat.