Klassiset keittiöt

Aidoimmillaan talonpoikaistunnelma syntyy kun oviin lisätään kauniita yksityiskohtia kuten puutappeja, pyöristettyjä kulmia, porataan madonreikiä ja valitaan ulkosivusaranat puuraamissa. Kokonaisuutta täydentävät koristepilarit, erilaiset listat, hyllyt, lokerikot ja lyijylasit. Avaimilla varustetut antiikkivetimet viimeistelevät perinteisen keittiön tunnelman.

Yli 60-vuotias Sagne on laadukkaiden ranskalaiskeittiöiden pioneeri. Vuosikymmenien aikana karttunut korkealaatuinen puusepäntaito näkyy keittiökalusteidemme kaikissa yksityiskohdissa. Sagnen perheyritys sijaitsee Lounais-Ranskassa lähellä Bordeauxia. Alue on kuuluisa laadukkaista viineistään ja korkealuokkaisesta puusepänteollisuudesta.

Puusepäntyön lisäksi tuotannossamme hyödynnetään viimeisintä teknologiaa ja kaikki prosessimme on suunniteltu ympäristöä kunnioittaen. Suomessa Sagne-keittiöitä on myyty jo yli 15 vuotta.

Klassisen keittiömme perusta on paksu, jopa 22 mm kokopuu. Erilaisilla pintakäsittelyillä, väreillä, antiikkivärjäyksellä ja käsityönä tehtävällä patinoinnilla jokaiseen keittiöön luodaan yksilöllinen ilme. Kartanoromantiikkatunnelma syntyy tyylikkäillä pylväillä ja kauniilla listoilla. Tunnelmallisen ilmeen keittiöön tuovat öljytyt tai vahatut puuovet. Puulajeina käytetään pähkinää, mahonkia, teakia, kirsikkaa, tammea, saarnea, leppää ja wengeä.

Sagne-keittiökalusteet toimitetaan Ranskasta suomalaisen kuljetusliikkeen autoilla ilman välipurkuja suoraan tilaajan osoitteeseen. Huolella pakatut kaapit ovat valmiiksi koottuina. Kaikilla kalusteilla on 6 vuoden takuu. Malliston design ja laatu on saanut useita kansainvälisiä palkintoja.